Pokémon Let’s Go Pikachu aangekondigd

pikachu lets go

Trainers let’s go!

Afgelopen week is in Japan (eindelijk) meer nieuws naar buiten gekomen over een nieuwe Pokemon game op de Nintendo Switch. En totaal onverwacht ook nog een compleet nieuwe game genaamd Pokemon Quest. Deze is zelfs nu al gratis te downloaden voor eigenaars van een Switch. Later dit jaar kun je Pokemon Quest ook downloaden op je iOS en Android apparaat. Dit spel verzacht de wachttijd tot Pokemon Let’s Go Pikachu/ Eevee in November beschikbaar komt. Tot die tijd lees je al het laatste nieuws hier. Let’s go!

Wat weten we tot nu toe?

Wanneer?
Pokemon Let’s Go Pikachu/ Eevee komt op 16 November uit en is enkel speelbaar op de Nintendo Switch. Je hebt dus nog even de tijd om de nieuwste console van Nintendo aan te schaffen. Wij raden je aan de Nintendo Switch nu al te kopen en te genieten van andere fantastische spellen als Zelda Breath of the Wild en Mario Odessey.

Starters?
Pokemon Let’s Go krijgt twee versies; Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit ook jouw Pocket Monsters om mee te starten. Lees hier alles over een uitgebreide analyse van zowel de kleine gele muis Pikachu en het kleine bruine vosje Eevee.

Remake?
Pokemon Let’s Go speelt zich af in de Kanto regio en zal voor de terugkerende speler waarschijnlijk bekend terrein zijn. Het is namelijk dezelfde regio als bij de allereerste Pokemon games die al in 1998 (!!!) werden uitgebracht. 10 jaar geleden begonnen we ook al in Pallet town en startten we ons avontuur om de Elite Four te verslaan. Een ding is zeker, of je nu een nieuwe of een terugkerende speler bent, we are gonna catch ‘em all!

Pokemon Go?
Let’s Go zal de mogelijkheid krijgen om te connecten met Pokemon Go op jouw telefoon. Je kunt zelfs sommige Pokemon die je bij jou in de straat hebt gevangen overzetten naar de Nintendo Switch.

Facebook Comments