Nieuwe details bekend gemaakt

De website GameXplain heeft deze week een uitgebreide analyse gemaakt van alle nieuwe content van Let’s Go Pikachu/ Eevee en hierbij een overzichtelijke YouTube video gemaakt. Wij willen jullie deze nieuwe informatie zeker niet onthouden en delen daarom deze video op onze website.

In de video wordt onder andere duidelijk dat Let’s Go Pikachu/ Eevee in veel opzichten een remake is van Pokemon Yellow, een van onze favoriete games op de Gameboy Color. Ook wordt duidelijk dat er veel aandacht aan detail is besteed om de speler de beste 3d Pokemon ervaring ooit (tot nu toe) te geven.

Kaart met locaties van alle Pokemon

Het belangrijkste nieuwtje is in onze ogen de publicatie van de kaart met locaties van alle eerste generatie Pokemon. Dit betekend waarschijnlijk dat alle 150 Pokemon van de eerste generatie te vangen zijn in de game. Mew staat niet op de kaart, maar is te verkrijgen door de aankoop van een Pokeball Joycon Controller, die tegelijkertijd met het spel wordt uitgebracht. Binnenkort vind je op deze site een uitgebreide analyse van de kaart met tips en tricks om zo snel mogelijk jouw favoriete en/ of beste team bij elkaar te vinden. Stay tuned op GoPikachu.nl voor de beste Nederlandstalige informatie van Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee!

Facebook Comments